Interview op Blackbird News over The Luxury Beauty app.

Hee knappe Luxury Beauty's,

Ik hoop dat alles goed is met jullie en dat jullie het in deze corona crisis het een beetje uit houden thuis? Wij werken nu 10x zo hard om de Delivery app zo snel mogelijk online te krijgen op beide Appstores.

De Luxury Beauty en de Luxury Beauty expert app staan al online! Die kan je al downloaden. Ik ben onwijs benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie al leuke producten hebben besteld via de Luxury Beauty app?

De Luxury Beauty Expert app is voor de Experts en de salons om jullie te kunnen voorzien van de beste en snelste services bij jou thuis. Zeker deze tijd is het onwijs belangrijk om zo veel mogelijk thuis te zijn om de verspreiding van het corona virus te beperken. Daarom kan je op dit moment helaas geen service boeken via de app.

De overheid gaf aan dit tot 28 april te laten duren en tegen die tijd te kijken of het verlengd moet worden... We gaan het zien!

In die tussen tijd proberen wij jullie zoveel mogelijk te helpen waar wij kunnen.

Omdat we eerder gelanceerd zijn, hadden wij een aanvraag gekregen voor een interview op de website van Blackbirdnews.com. Hieronder heb ik alvast 3 vragen met antwoord genoteerd. Ik zou het namelijk ontzettend leuk vinden als je naar haar website gaat en de rest van het interview wilt lezen. Hopelijk kan ik jou inspireren om ook je dromen achter na te gaan.

De website is in het Engels naar voor jullie zal ik hieronder een deel van het interview vertalen.

 

WAT MOTIVEERDE U OM DE APP TE MAKEN?
Ik ben al zo lang ondernemer in de schoonheidsbranche, maar ik heb nooit de tijd gehad om naar de salon te gaan om mijn haar of nagels te doen. Ik had behoefte aan een salon op mijn kantoor om tussen de vergaderingen mijn haar te doen. Maar er was geen salon bij mij in de buurt die naar mij toe kon komen .. Dus heb ik The Luxury Beauty app gemaakt. U kunt de Luxury Beauty-app downloaden in de Appstore en Playstore.

WAT MAAKT UW APP-IDEE UNIEK?
De Luxury Beauty-app biedt services voor retail-, salon- en reizende schoonheidsexperts. De Luxury Beauty-expert is als een online salon retail management app. Zij kunnen via de app hun bedrijf managen, de vrijheid krijgen die zij wensen en wij zorgen voor de bezorging.
Een geweldig team van bezorgers staat klaar om winkel- en salonproducten in minder dan 60 minuten naar hun klanten te brengen!

DANIQUE JE BENT MOOI, WAT IS JE BEAUTY SECRET?
Mijn schoonheidsgeheim is om yoga te doen, ik mediteer en sport 3 keer per week met de Classpass. Ze hebben zoveel sportclubs in Amsterdam.

WAT IS HET MEEST BELONENDE ONDERDEEL VAN HET WERK IN DE SCHOONHEIDSINDUSTRIE?

 

Nieuwsgierig geworden naar dit antwoord?

Ga naar de website ->  

https://www.blackbirdnews.com/interview-with-danique-motzheim-the-founder-of-luxury-beauty-app/


Please note, comments must be approved before they are published